English (United Kingdom)
 
Címlap Bulik, bemutatók KizzMe Pünkösd - ANSELMO RALPH koncert vetítés és Kizomba & Salsa Party
KizzMe Pünkösd - ANSELMO RALPH koncert vetítés és Kizomba & Salsa Party

Ismét KizzMe Party a Barrioban!! Hosszabb nyitvatartással, és változatos zenei felhozatallal várjuk a salsa es kizomba szerelmeseit, gyertek bulizzatok velünk hajnalig! Ezúttal VASÁRNAP, mivel másnap Pünkösd hétfő munkaszüneti nap! :)

Különleges programmal indítjuk az estét:

Időpont: 2013. május 19.

Helyszín: Barrio Latino Cafe, Jókai u. 4.,

20 órás kezdéssel levetítjük Anselmo Ralph Best Of koncertjét DVDről! Gyere és nézd meg velünk ezt a remek koncertet egy igazi portugál fehér Sangriával kísérve! :) Sok ismerős kizomba sláger, és sok romantikus vagy éppen pörgősebb muzsika is bekerült a 25 best of sláger közé, a teljes koncert 2 órás! Természetesen aki táncra szeretne perdülni az "élő" zenére, megteheti, valószínűleg mi sem bírjuk majd ülve... ;) Kóstold meg az eredeti portugál recept alapján készített fehér Sangriánkat a koncert alatt minden asztalra jut egy kancsóval.. ;)

20-22h ANSELMO RALPH koncert DVD vetítés (Best of AR) 
22h-... Kizomba & Salsa Party

Koncert vetítés Sangriával+buli: 1500Ft

csak buli (22h után): 1000 Ft (ajándék tombolajegy)

A helyszínen rendkívüli kedvezménnyel vásárolhatod meg jegyedet az első Budapest Salsafesztiválra és a Budapest Kizomba Connection-re! Valamint a tombolán pólókat és passokat is nyerhetsz a fenti fesztiválokra!

A zenét pedig mint mindig, DJ LibErty biztosítja javarészt kizomba, tarraxa, semba, bachata és salsa amire rophatod hajnalig... (ejfelig kizomba-salsa, ejfel utan afrohouse es egyeb finomsagok is)

Szeretettel Várunk! :)

https://www.facebook.com/events/122476187951910/

Pin It
 

Szavazások

Mi fogott meg a kizombában?
 

Facebookfans

| Címlap | Keresés | Sitemap |

Támogatja a Joomla!. Valid XHTML and CSS.